Şehit Furkan Doğan Anaokulu
ŞEHIT FURKAN DOĞAN ANAOKULU MİMAR SİNAN MAH. FAZİLET SK. NO 11 PURSAKLAR / ANKARA

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, bireysel farklılıkları benimseyerek, çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, yeniliklere açık, geleceğe güvenle bakan, sanatsal ve sportif faaliyetlerde kendini ifade edebilen, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktadır.

MİSYON

Anaokulumuzda, öğrencilerin, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinmeleri ve çocukların, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan bireyler olarak yetişmeleri misyonumuz olarak benimsenmiştir.

Öğretim Şekli :İkili eğitim vardır.

İkili eğitim vardır.

Ders Başlama ve Bitiş

Sabah grubu 08:00-12:30 öğle grubu 13:00-17:30 İki grup arasında yarım saat temizlik ve havalandırma arası verilmektedir.

Okulumuz ilçe merkezine 1 km, il merkezine 10 km uzaklıktadır.